Creatieve en persoonlijke groei

Coachings traject

Kies voor persoonlijke coaching om je fotografie relevant en betekenisvol te maken. Onze coaches bieden inzicht door heel goed te luisteren naar wat je écht zegt. Ze formuleren samen met jou de kern van jouw ontwikkelvraag en stellen prikkelende vragen die jou uitdagen om grenzen te verleggen en eventuele blokkades op te heffen. En als het nodig is, geven ze expert-advies vanuit hun jarenlange ervaring als fotograaf en coach.

Loop je soms vast? Heb je hulp nodig bij het opzetten van een documentair project? Of wil je sparren over een complexe opdracht? Soms kan dat het beste door een-op-een coaching. Je verlegt je (creatieve) grenzen, krijgt inzicht in je eigen overtuigingen en zet een volgende stap in jouw ontwikkeling als beeldmaker.

Wat kun je verwachten?

  • Krijg je vraag scherp: wat heb je nodig om vooruit te komen en welke stappen ga je zetten?
  • Krijg zicht op je eigen patronen, gedachtes en overtuigingen en leer wat jou helpt en wat je kunt loslaten.
  • Word gesterkt in wat je al kunt en ondersteund in wat je nog wilt leren
  • Kom tot de kern en ontwikkel jouw eigen signature

Coaches

Roel Stevens

Roel Stevens is een gedreven coach die je nieuwe inzichten biedt. Hij heeft veel kennis van fotografie en creatieve denkprocessen en onderscheidt hoofdzaken van bijzaken om je verhaal scherp te krijgen. Hij helpt je waar nodig met het opsporen en benutten van interne, saboterende stemmetjes en kan je als geen ander begeleiden in het komen tot jouw kern en relevantie als fotograaf. Wie ben je, wat fotografeer je, waarom maak je wat je maakt en wat wil je daarmee bereiken? En hoe werk je daar naartoe?

 

Marjon Steenbergen

Nuchter en praktisch. Dat zijn twee kernwoorden die de aanpak van Marjon typeren. Zij kan heel goed vanaf een afstand naar je werk kijken met een prettig objectieve blik, en het ontdoen van onnodig sentiment. Ook op technisch gebied verstaat zij haar vak en het uitlichten van grote sets is haar expertise. Mocht je tegen klussen aanlopen die net te groot zijn voor je ervaring op dit moment, boek dan een sessie met Marjon.

Locatie

Online

}

Aantal uren

10

Kosten

€ 950,00 incl. BTW

subsidie mogelijkheden

 

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor een coachingstraject door op onderstaande button te klikken. Vul de naam in van de gewenste coach bij het opmerkingen veld. Je ontvangt van ons een bevestiging van inschrijving en de factuur. 

De coach neemt contact met je op voor het inplannen van de sessies. 

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.