met twee benen in de beroepspraktijk

Onze docenten & coaches

Onze docenten zijn professionele fotografen die midden in de beroepspraktijk staan. Ze hebben zicht op wat speelt en plaatsen jouw ontwikkeling in breder perspectief. Ze hebben ervaring met lesgeven, publiceren in landelijke media en hun werk is te zien in musea en op festivals. Ze dagen je uit, confronteren je waar nodig en zetten jouw ontwikkeling altijd centraal.

Roel Stevens

Roel Stevens is een gedreven coach met jarenlange ervaring in het hbo- en volwassenonderwijs. Hij helpt je waar nodig met het opsporen van interne, saboterende stemmen en kan je als geen ander begeleiden in het komen tot jouw kern en relevantie als fotograaf. 

Roel biedt je nieuwe inzichten en stimuleert je om nieuwe, uitdagende stappen te zetten. 

roel@ninedotsacademy.nl

Marjon Steenbergen

Marjon werkt  sinds 1985 als zelfstandig fotograaf en is een bekende naam in de  interieur fotografie. Naast haar werk als interieurfotograaf helpt ze fotografen in hun ontwikkeling.

marjon@ninedotsacademy.nl

 

 

Jeroen Toirkens

Jeroen richt zich met name op sociale documentaire fotografie en ‘slow journalism’ projecten en is een meester in het vertellen van grootse verhalen. 

In 2012 wint Toirkens de prestigieuze Canon Prijs (Zilveren Camera, 2011) voor vernieuwende fotojournalistiek met zijn boek en project NomadsLife. Volgens de jury: “Een project dat in deze jachtige tijden benadrukt dat een jarenlange concentratie op één onderwerp leidt tot nieuwe inzichten, kennis en beelden die de clichés superieur ontstijgen.”

Jeroen vindt het leuk zijn kennis en ervaring te delen.