2-daagse creativiteitstraining

Creatieve revolutie

Kan je leren creatief te zijn? In deze tweedaagse creativiteitstraining schudt Roel Stevens jouw brein flink door elkaar. Je activeert jouw eigen creativiteit, begrijpt de werking van het brein en ontdekt welke factoren waarneming beïnvloeden – onmisbare kennis voor iedere beeldmaker!

Ingesleten patronen en overtuigingen zet je op speelse wijze om in nieuw gedrag en nieuwe manieren van kijken. Je krijgt technieken en inzichten aangereikt uit de filosofie, biologie en psychologie.

Wat gaan we doen

Creatief zijn kan je leren! Je rekt jouw fantasie op, begrijpt de werking van het brein en buigt ingesleten patronen om tot nieuwe aanpakken. Je bouwt een repertoire van technieken op om jouw eigen creativiteit te vergroten en waarneming van anderen te sturen.

Werking van het brein

We onderzoeken de werking van het brein en welke gevolgen dat heeft voor patroondenken, clichématig handelen en uitstelgedrag. Je leert om dit te doorbreken.

Brainstorm technieken

Je krijgt leerstrategieën, geheugentechnieken en brainstormtechnieken aangereikt om je eigen creatieve brein te activeren.

Psychologie, biologie en filosofie

Je leert hoe psychologie, biologie en de filosofie van de waarneming onze kijk op de wereld beïnvloeden.

U

Eigen overtuigingen

Je leert je overtuigingen te zien en positief aan te wenden.

Creatieve experimenten

Je doet creatieve gedachte-experimenten.

Praktijksituaties

Je krijgt veel praktijksituaties ter inspiratie en visie verruiming.

Wat levert het mij op

Je leert anders kijken en breekt los van bestaande aanpakken, regels en patronen. Met jouw nieuwe repertoire aan technieken brengt iedere dag nieuwe verrassingen en inzichten.

Je weet hoe je creativiteit activeert en patronen herkent en doorbreekt en maakt hier handig gebruik van. Jouw kennis van waarneming en van ‘wat werkt’ zet je in bij jouw (foto-)projecten en ook daarbuiten.

 

Cursusdagen

3 en 17 november 2022

}

Tijdstip

van 9.30 – 16.00 uur

Aantal deelnemers

minimaal 4 – maximaal 10

Locatie

Newtonstraat 3 IJsselstein

Coach

Roel Stevens

Kosten

€ 595,00 incl. BTW

subsidie mogelijkheden

 

Aanmelden

Meld je aan voor deze masterclass door op onderstaande button te klikken. Je ontvangt van ons een bevestiging van inschrijving en de factuur. 

Twee weken voor aanvang ontvang je een mail van de begeleidend docent. 

Over Roel Stevens

Roel Stevens is een gedreven coach die je nieuwe inzichten biedt. Hij heeft veel kennis van fotografie en creatieve denkprocessen en onderscheidt hoofdzaken van bijzaken om je verhaal scherp te krijgen. Hij helpt je waar nodig met het opsporen en benutten van interne, saboterende stemmetjes en kan je als geen ander begeleiden in het komen tot jouw kern en relevantie als fotograaf. Wie ben je, wat fotografeer je, waarom maak je wat je maakt en wat wil je daarmee bereiken? En hoe werk je daar naartoe?

Roel helpt jou om nieuwe, uitdagende stappen te zetten. Maak je een plan waarvan je eigenlijk denkt dat het nooit gaat gebeuren, dan is het een goed plan! Roel kan je ook inhoudelijk begeleiden bij fotoprojecten en brengt jarenlange ervaring mee als docent, coach en loopbaanbegeleider in het hbo- en volwassenonderwijs.

Roel Stevens is een gedreven coach die je nieuwe inzichten biedt. Hij heeft veel kennis van fotografie en creatieve denkprocessen en onderscheidt hoofdzaken van bijzaken om je verhaal scherp te krijgen. Roel kan je als geen ander begeleiden in het komen tot jouw kern en relevantie als fotograaf.

Op de hoogte blijven?

meld je aan voor onze nieuwsbrief

Gemiddeld een keer per maand ontvang je de nieuwsbrief met daarin nieuwe masterclasses, talent in beeld, expositie-aankondigingen, events, etc.