beeldtaal ontwikkelen met Photoshop

Eigen signatuur
Beeldbewerken

Wil je alle geheimen van Photoshop ontdekken en daarmee jouw creatieve grenzen verleggen? Vrij experimenteren en maken wat jij wil? In deze driedaagse masterclass ga je aan de slag met jouw wensen en wat jou inspireert. Je versterkt je basiskennis en leert essentiële technieken voor het bewerken van jouw beelden. Of het nou gaat om realistische beelden of meer abstracte, illustratieve uitingen.

Met jouw nieuwe kennis en vaardigheden van Photoshop versterk je jouw eigen stijl. Je rekt je creativiteit op en er gaat een wereld voor je open. Henry Faber verzorgt de lessen op geheel eigen wijze, mét humor.

Wat gaan we doen

Dag 1

Je brengt je eigen portfolio mee plus een inspiratie-portfolio. Steal from the best! Niet om het na te maken (niet nodig, het is er immers al!), maar om jouw eigen creatieve insteek te kiezen en je handschrift te versterken. Met hulp van ‘reverse engineering’ analyseer je jouw inspiratiebronnen en redeneer je terug. Je leert om soortgelijke effecten te creëren, passend binnen jouw eigen fotografisch handschrift.

Je optimaliseert bestaande beelden en creëert volledig nieuwe beelden, bijvoorbeeld met hulp van effecten en montages.

 

Dag 2

Thuiswerkopdrachten bespreken en eventuele obstakels die je bent tegengekomen overwinnen. Verdere verdieping Photoshop:

  • kleuren aanpassen en aanpassingslagen
  • overvloeimodus (blending modes)

Henry laat zien hoe de verschillende stijlen die jij hebt aangedragen, kunnen worden gecreëerd.

 

Dag 3

Bespreken thuiswerkopdrachten en ruimte voor verdere verdieping en het verder creëren van de beelden die jij wilt maken. Niets is te gek, alles kan.

Voor wie?

Deze Masterclass is geschikt voor fotografen, beeldbewerkers, vormgevers, webdesigners en iedereen die vaardigheden met Photoshop wil optimaliseren en daarmee creatieve grenzen verleggen.

Cursusdagen

Nog niet bekend

}

Tijdstip

van 9.30 – 16.00 uur

Aantal deelnemers

minimaal 4 – maximaal 8

Locatie

Newtonstraat 3 IJsselstein

Coach

Henry Faber

Kosten

€ 810,00 incl. BTW

subsidie mogelijkheden

 

Aanmelden

Bij aanmelding ontvang je van ons een bevestiging van inschrijving en de factuur.

Als je snor maar goed zit…

Henry maakt portretten voor websites, magazines en particulieren met een grote wow-factor en een goede dosis humor. Het gebruik van digitale middelen omarmt hij van harte. Photoshop en Lightroom zijn zijn geliefde gereedschappen. Hij maakt je graag wegwijs en leert je alles over de geavanceerde functies van Photoshop.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.