Tweedaagdse masterclass

Analoge fotografie

Deze zomer kun je deelnemen aan de tweedaagse masterclass analoge fotografie. We trappen de masterclass af met een rondleiding in het Stadsarchief in Amsterdam. Daar zullen we schilderijen en foto’s van Breitner aandachtig bestuderen. Daarna zoeken we de plekken in de stad op waar Breitner heeft geschilderd en gefotografeerd. Hier gaan we analoge opnamen foto’s maken met een grootformaat technische camera.

Tijdens de tweede dag duiken we de studio in van Ninedots Academy. Daar bespreken we het gemaakte werk en duiken we de donkere kamer in om mooie afdrukken te maken.

Aan het einde van de masterclass ga je naar huis met een zelf gemaakte “Breitner”.

Beide dagen worden gegeven onder begeleiding van een docent van Ninedots Academy en zijn inclusief thee, koffie en lunch.

.

Voor wie?

Deze Masterclass is geschikt voor fotografen die graag de geschiedenis induiken en door de ogen van een groot kunstenaar willen kijken. Tijdens de masterclass ga je ook zelf aan de slag met een grootformaat technische camera en ga je de donkere kamera in om afdrukken te maken.

Subsidie

Wist je dat je als professional in de creatieve of culturele industrie voor deze masterclass in aanmerking kunt komen voor de Werktuig PPO subsidie? Als jij dus investeert in jouw toekomst als fotograaf, investeert Werktuig PPO met je mee! 

Cursusdagen

Nog niet bekend

}

Tijdstip

van 9.30 – 16.00 uur

Aantal deelnemers

minimaal 4 – maximaal 8

Locatie

Dag 1: Stadsarchief Amsterdam

Dag 2: Newtonstraat 3 IJsselstein

Coach

Marjon Steenbergen

Kosten

€ 350,00 incl. BTW

subsidie mogelijkheden

 

Aanmelden

Bij aanmelding ontvang je van ons een bevestiging van inschrijving en de factuur.